2016-ieji buvo išskirtiniai metai HR Guide

Toliau tvirtėja HR Guide pozicijos, dirbame su tarptautinėmis užklausomis ir klientais, Inssystem, Carhhure. Dar labiau sutvirtinome savo pozicijas dirbdami su SVV lietuviško ir užsienio kapitalo įmonėmis ir įmonėmis – savo rinkos lyderiais. 2017 metais esame užsibrėžę tęsti savo pasiekimus.

Praeitin nuėję 2016-ieji buvo išskirtiniai metai HR Guide

HR Guide gyvuoja jau 5 metus (2011 – 2012 m. veikla buvo vykdoma Pontis.lt vardu). Per šį laikotarpį aiškiai išsigryninome, kad HR Guide didžiausią pridėtinę vertę kuria SVV įmonėms, lojaliems mūsų klientams, dirbantiems gamybos, prekybos, paslaugų ir kitose srityse. Praėję metai dar labiau sustiprino  kandidatų derybinę galią darbo rinkoje. Vis daugiau personalo paieškos ir atrankos projektų tampa sudėtingesni, ilgėja jų trukmė. Inovatyvių ir įvairių kandidatų verbavimo metodų naudojimas darbe tampa ne išimtis, o būtinybė.

Praėjusiais metais pasirašėme keletą ilgalaikių bendradarbiavimo susitarimų su didelėmis ir vidutinėmis įmonėmis, turinčiomis savo kelių darbuotojų personalo skyrius. Tapome jų nuolatiniais specialistų, vidurinės grandies ir funkcinių vadovų darbuotojų paieškos ir atrankos, taip pat ir tiesioginės paieškos (Headhunting) partneriais.

2016 m. atnaujinome savo internetinį puslapį, pradėjome įdarbintų kandidatų atsiliepimų rubriką. Džiaugiamės, kad atsiliepimai, esantys HR Guide tinklapyje, yra rašyti mūsų kandidatų, kuriuos įdarbinom mūsų klientų įmonėse.

2017 – ųjų tikslai

2017 metus pradedame atsinaujinę – mūsų partnerė, profesionalioji dizainerė Erika Smirnova sukūrė išskirtinį – mūsų veiklą atspindintį logotipą. Jis bus naudojamas projektų dokumentacijoje, pareigybės aprašuose, darbo pozicijų komunikacijoje ir kt.

 

Taip pat nuo 2017 m. sausio 1 d. keičiasi HR Guide įkūrėjos Renatos pavardė. Dabar ji – Renata Radžiūnė.

HR Guide komanda 2017 – iems metams kelia sau ambicingą tikslą – pritraukti 20 naujų klientų tiesioginės paieškos ir atrankos projektams. Žinoma, išlaikant aukščiausią darbo su ilgalaikiais klientais kokybę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.